• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0878 668399
    • Срокове и доставка

     Уважаеми клиенти,

     Technopoint.eu доставя  стоки само на територията на Република България. Всички поръчки се доставят до адреса на клиента. Стоката се предава на получателя след заплащане на място и получаване на всички необходими документи. Клиентът / получателят оглежда стоката за транспортни и/или други щети и ако има такива, предявява претенции в присъствие на доставчика. Всички последващи претеции за несъответствие или механични повреди, няма да бъдат приети. Рискът от загуба или повреда на стоката  преминава върху приемащото лице в момента на получаване на стоката.

     Срок на доставка

     Поръчаните продукти се доставят от 1-3 работни дни. Поръчките се изпълняват след потвържение по телефона. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомяван на посочения телефон за контакт. Доставка до адрес се извършва от 9.00 до 18.00 часа в делнични дни, събота и неделя не се извършва доставка до адрес.

     Цена на доставка

     Доставките се извършват до посочен от Вас адрес. Заплащането е чрез услугата „наложен платеж“ и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера. Стойността на доставката, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на куриерската фирма, както и от стойноста на избраният артикул.

     Продуктите, които имат в описанието си "Безплатна доставка" са с доставка 0 лв. в рамките на България.

     Какво включва доставката

     В доставката се включват поръчаните стоки, документ за покупка и гаранция за стоките.

     Всяка стока се доставя с възможността да бъде прегледана преди заплащане на наложен платеж.

      

   • Newsletter