• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0878 668399
    • Гаранционни условия

       Всички стоки обявени, като " НОВ ПРОДУКТ"  са оригинални с придружаващите ги кутия, аксесоари, стикери и гаранционна карта, в зависимост от модела.


     1. Гаранционният срок  на всички продукти на Apple e 12 месеца. Освен ако не е упоменато друго в обявената стока. 

       Демонстрационен  и реновиран  вид стоки са с гаранция описана в характеристиките на продукта. Ако не е отбелязан такъв срок може да се обърнете за допълнителна информация към нас на посочените телефон и имейл за контакт. Гаранцията започва да тече от датата на закупуване на стоката. Гаранцията е валидна, ако по време на гаранционният срок стоката покаже дефект поради некачественни материали или неправилна изработка.


     2. Гаранцията се признава само срещу представяне на придружаващата гаранционна карта, попълнена четливо и съдържаща модел, фабричен номер, печат и дата на покупката. Дефектиралата стока се представя в оригиналната си опаковка. Гаранцията се ползва единствено от отбелязания собственик.


     3. Гаранцията важи за софтуерни и хардуерни проблеми на стоката. Гаранцията не важи за акумулаторни батерии, зарядно устройство, аксесоари, data кабел и мултимедийна карта.


     4. Гаранцията е валидна на територията на Република България.


     5. Гаранционно обслужване може да бъде отказано в следните случаи:


     - когато има несъответствие между данните в документите и самата стока, опит за подправяне на гаранционната карта, следи от отлепяне на стикера с фабричен номер, опит за отваряне или намеса на неоторизирани лица или фирми.
     - когато не са спазени условията за експлоатация, монтаж, съхранение и транспорт.
     - когато повредата е причинена поради неправилна употреба: удар, механични или електрически претоварвания, намокряне, зареждане със зарядни устройства от друг тип.


     6. Максималният срок за поправка на дефектирала стока е 30 работни дни.


     7. В срок от 14 работни дни,клиентът има право да върне стоката по чл.52,т.7 на ЗЗП, ако не е повредена, неразпечатана, неизползвана, с ненарушена опаковка. Транспортните и други разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.


     8.Цената е валидна за деня на поръчката,съгл. разпоредбите на чл52,т.8 от ЗЗП. 
     ЗАБЕЛЕЖКА: При отпадане на гаранцията поради някоя от изброените причини по т.5, поправките са за сметка на потребителя! Клиента може да откаже извънгаранционно отсервизиране на продукта!

      

     Всички мобилни телефони Apple обявени, като НОВ ПРОДУКТ се сервизират от официалния сервиз на марката.

     Криейтив център , Адрес: бул. „Черни връх“ 65А, 1407 кв. Кръстова вада, София

      

      
      
     Гаранционното обслужване на всички демонстрационни и реновирани продукти се извършва само в сервизите на Technopoint.

     При възникнал сервизен проблем на мобилен телефон клиента трябва да се свърже с нас на e-mail: office@technopoint.eu или на посочения телефон за контакт в сайта.

   • Newsletter